Hét platform over duurzame scholenbouw in Nederland en Vlaanderen
Producten

Altijd garantie van 10 jaar op de gerealiseerde dakconstructies

KC-Wolfsbos

Tekst | Tekst: Roel van Gils Beeld: Daktechniek Emmen

23 februari 2021 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Door gebruik te maken van uitsluitend kwaliteitsmaterialen gecombineerd met het aloude vakmanschap geeft Daktechniek Emmen altijd standaard een garantie af van tien jaar op de gerealiseerde dakconstructies.

Daktechniek Emmen heeft het ‘kale dak’ eerst voorzien van EPS-afschotisolatie waarop de bitumineuze dakbedekking is aangebracht met een oppervlakte van in totaal 1.176 m² over verschillende dakvlakken. “De dakbedekking is afgewerkt met een ballastlaag van grind in een laagdikte van 40 millimeter”, zegt Edward Heijnen van Daktechniek Emmen. “Ook zijn er looppaden aangebracht in de vorm van ballasttegels in verband met de bereikbaarheid van de technische installatie op het dak.”

Schuine vormen

De uitdaging op dit project zat hem volgens Heijnen vooral in de vorm van de daken en de aansluitingen op de gevels. “Door de speelse en schuine vormen van het gebouw vroeg de afwerking van de afdekkappen op de gevels net wat meer aandacht. Alles moet immers wel perfect op elkaar aansluiten, zonder foutverloop in de belijning”, erkent Heijnen. Met meer dan twintig jaar ervaring staat Daktechniek Emmen in voor een optimale kwaliteit. 

“Van een dakkapel tot grote bedrijfshal, we zullen altijd de beste oplossing voor het dak vinden. Elke vorm van platte daken kunnen we bedekken, van kunststof en bitumineuze dakbedekkingen tot lood, zink en koperwerken. Ook voor het aanbrengen en keuren van valbeveiligingen, inclusief het opstellen van RI&E plannen, is men bij ons aan het juiste adres.”    

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Mark de Lau

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details