van den Pol

Aardvletterweg 14
3417 XL Montfoort

Tel : 0348 47 34 34

E-mail: info@vandenpol.com

Van den Pol installeert vanuit het hart. Wij werken met passie vanuit het hart van Nederland. Van den Pol is gevestigd in het Groene Hart van Nederland, een prachtige uitvalsbasis met een landelijk bereik.

Maar Installeren vanuit het hart betekent voor ons vooral dat we werken met oog voor onze omgeving en de belangen van de klant. Duurzaam werken is voor ons vanzelfsprekend, zoals we ook al meer dan 75 jaar streven naar een duurzame relatie met onze opdrachtgevers. Bij ons geldt: een belofte = een belofte, afspraak = afspraak. Zo creëren we een stevige basis voor continue kwaliteitsverbetering. En zijn er vragen of problemen, dan lossen we die op, zonder gezeur. Service van de zaak.

 

 

Van den Pol is een gezond en groeiend familiebedrijf met twee vestigingen in het groene hart van Nederland. Van den Pol maakt zich sterk in verschillende elektrotechnische disciplines: Utiliteitsbouw, retail, woningbouw, industriële automatisering, beveiliging & ICT en gebouwbeheer. Door onze jarenlange ervaring zijn we specialist in alle elektrotechnische installaties en zijn we toonaangevend in de branche.

Bij Van den Pol Elektrotechniek volgen we technische en maatschappelijke ontwikkelingen op de voet. We willen onze klanten van dienst zijn met méér dan standaardoplossingen. En we willen klanten vanuit onze kennis van nieuwe ontwikkelingen en toepassingen kunnen adviseren. Vanuit die klantgerichte houding hebben we specialismen ontwikkeld, zoals het adviseren over en het toepassen van duurzame technologie.