Sijperda-Hardy

Bezoekadres
Eegracht 12
8651 EG IJlst

Tel.: 0515-429777
E-mail: info@sijperda-hardy.nl

Postadres
Postbus 23
8650 AA IJlst

Geen project is gelijk. Toch is onze doelstelling altijd het creëren van een fraai en vooral comfortabel gebouw. Een gebouw waarin het goed toeven is. De technische installaties bepalen een belangrijk deel van het leef- en werkcomfort. Deze zijn als het ware het hart van het gebouw. En dat moet kloppen!

De mensen van Adviesbureau Sijperda-Hardy realiseren zich dat. Wij kijken verder dan alleen de techniek. Ons streven is een optimale integratie tussen bouw en installatietechniek. Dat doen we door een technisch doordacht ontwerp te maken. Gebruikerseisen en een optimaal leefcomfort gaan hierin harmonieus samen met zo laag mogelijke investerings- en exploitatiekosten.

Adviesbureau Sijperda-Hardy: Een unieke dienstverlening waarbij kwaliteit en resultaat gegarandeerd zijn.

Sijperda-Hardy als BIM specialist
Wij waren het eerste bureau in Nederland dat in 2008 een project heeft ‘geBIMd’ en aanbesteed samen met architect en constructeur. Sijperda-Hardy heeft ruime ervaring met het ontwerpen van technische installaties en communicatie conform de BIM werkmethodiek. Revit MEP wordt gebruikt als standaard ontwerp software. We hebben 6 opgeleide modelleurs in dienst en werken met grote regelmaat projecten als volledig 3D-model uit.

Installatietechnisch advies
Zorg voor een comfortabel klimaat. Stem daarbij bouwkundige, bouwfysische en installatietechnische voorzieningen volledig op elkaar af. Beperk zo de behoefte aan energie. Zorg tegelijkertijd dat de benodigde energie zo effectief mogelijk wordt opgewekt, getransporteerd en gedistribueerd.
Het klinkt zo eenvoudig, maar hier komt heel wat bij kijken. Er is ten slotte geen gebouw gelijk, laat staan de mensen die er gebruik van maken. Adviesbureau Sijperda-Hardy heeft de kennis en ervaring om het bovengenoemde voor u te vertalen in een technisch doordacht en transparant installatietechnisch ontwerp!

Nieuws gerelateerd aan Sijperda-Hardy

Wiebenga-complex groningen Sijperda-Hardy

Volledig uitgewerkt in BIM

Wiebenga-complex | Het monumentale Wiebenga-complex krijgt een tweede leven. Adviesbureau Sijperda-Hardy heeft doormiddel van een haalbaarheidsonderzoek verschillende systeemconcepten onder de loep genomen op zowel installatietechnisch, bouwkundig als bouwfysisch vakgebied om tot een integraal geheel te komen.

Lees meer »