Samsung Airco

Laan van de Ram 50
Apeldoorn
Nederland

Tel: +31 (0) 55 527 7777
Fax: +31 (0) 55 527 7770

Email: info@samsung-klimaat.nl

Klimaatbeheersing, waarom?
Een aangenaam binnenklimaat is onmisbaar. Mensen voelen zich prettig bij een bepaalde temperatuur en vochtigheidsgraad en leveren daarbij de beste prestaties. Dankzij Samsung airconditioning worden deze twee variabelen beheersbaar. Een constante, gewenste temperatuur maakt het verblijf in een ruimte aangenaam. Belangrijker nog is het vochtigheidsgehalte. Ons lichaam staat warmte af door uitstoot van vocht. Als de omringende lucht verzadigd is, krijgt ons lichaam problemen met de warmteafgifte, waardoor een benauwd gevoel ontstaat. Samsung airconditioning zorgt niet alleen voor verkoeling tijdens warme dagen maar ontvochtigt tevens de lucht waardoor een aangenaam binnenklimaat ontstaat.

 

 

Warmtepompen
Een warmtepompsysteem haalt de warmte uit het milieu: lucht, water of aarde. Via koeltechnologie wordt omgevingswarmte opgewaardeerd. Dat gebeurt door een op elektriciteit aangedreven motor. Door de compressie van gas onder lage druk in een gesloten ruimte, stijgen de temperatuur en de druk.

Airconditioning
Enkel met een ideaal binnenklimaat creëert u de juiste atmosfeer in uw huis of uw bedrijf. Samsung Airco streeft een aangenaam leefklimaat na in elke ruimte. Hierdoor voelt u zich optimaal thuis. Aangepaste klimatisatie dankzij Samsung Airco.

Ventilatie
Door de steeds betere isolatie van onze woningen, eist ook het binnenklimaat meer aandacht.