Salto Systems

Welkom in de wereld van intelligente sluitsystemen voor veiligheid, flexibiliteit en toegangscontrole. Welkom in de wereld van SALTO.
In de snel en constant veranderende wereld van vandaag blijft niets lang hetzelfde. Door nieuwe werkmethoden en het toetreden van nieuwe werknemers moet beveiliging ook steeds mee veranderen en evolueren om het tempo bij te houden. Gebouwen en werkplekken moeten steeds flexibeler zijn en eenvoudig aangepast kunnen worden aan nieuwe technologieën. Zoals stand-alone deureenheden die gebruik maken van online systemen, inspirerend zijn om te gebruiken, eenvoudig te installeren en met bestaande IT-netwerken kunnen samenwerken.

SALTO heeft een breed assortiment ontwikkeld van innovatieve producten, zich bewust zijnde van de behoefte aan nieuwe concepten in toegangscontrole. Zo hebben wij het SALTO Virtual Network en het XS4 toegangscontrole platform ontwikkeld en verlenen onze elektronische beslagen, wandlezers, online en offline control units nu beveiligde toegang aan een groeiend aantal eindgebruikers van luchthavens tot ziekenhuizen, banken tot overheidsgebouwen en universiteiten tot aan hotels.

Ons gloednieuwe hoofdkantoor en fabriek met hoge productie capaciteit is volledig uitgerust met de meest recente technologiën voor JIT (Just In Time) productie. Terwijl voortdurend aanzienlijke investeringen in een toegewijd RD&I team (voor Onderzoek, Ontwikkeling en Innovatie) ons in staat stelt voorop te blijven met de laatste en meest moderne mechanische, elektronische en softwarematige ontwikkelingen en ontwerpen. ISO Certification cutting edge of modern mechanical, electronic and software design.

Dit, samen met ISO 9001:2008 en ISO 14001-certificeringen, zorgt voor een nauwgezet systeem van kwaliteitsbeheer dat er voor zorgt dat ontwerp, ontwikkeling en productie van onze elektronische toegangscontrole producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en normen, zoals gewenst door onze klanten.

Daarom is SALTO de geselecteerde partij in toegangscontrole voor meer dan 1.500.000 deuren, meer dan 11.000 projecten in meer dan 90 landen. De kracht van het SALTO Virtual Network (SVN) staat mensen toe om efficiënt, flexibel en kosteneffectief, invulling te geven aan hun vraag naar draadloze toegangscontrole.

Lees meer over SALTO en onze toewijding aan de markt van toegangscontrole om die te voorzien van een totaal gebruiksvriendelijk stand-alone systeem dat elk gebouw de benodigde flexibiliteit biedt om veilig te functioneren in een steeds veranderende en veeleisende veiligheidsomgeving.

Nieuws gerelateerd aan Salto Systems

Nieuwe website voor SALTO Systems

SALTO Systems kondigt een nieuwe website aan die ontworpen is om alle informatie beter vindbaar te maken. Na een periode van ontwikkelen en optimaliseren staat sinds 13 april 2016 de nieuwe website online.

Lees meer »
Salto Systems Wandlezer

Toegangscontrole voor hogescholen en universiteiten

Nu hogescholen en universiteiten uitgroeien tot ware agglomeraties is de aanleg en het beheer van de toegangscontrole een vak apart geworden. Het mechanische sluitplan, waarbij docenten simpelweg de sleutel van hun lokaal ophaalden bij de receptie, liep te vaak spaak waardoor de veiligheid van lokalen, apparatuur en vertrouwelijke informatie onvoldoende gewaarborgd was.

Lees meer »