Portakabin modulaire gebouwen

Leeghwaterstraat 85
3364 AE Sliedrecht
T: 0800 3456 000


Flexibel in huisvesting

Is het nog onzeker hoeveel leerlingen u over bijvoorbeeld vijf jaar heeft? Of fluctueert uw leerlingen aantal per jaar sterk? Dan wilt u geen grote investeringen in vastgoed doen. Modulaire gebouwen van Portakabin bieden de flexibiliteit die u nodig heeft met het comfort van traditionele gebouwen. Van klaslokaal tot compleet schoolgebouw. U betaalt alleen voor de ruimte die u ook echt nodig heeft.

  • Flexibele vierkante meters: uw gebouw inkrimpen en uitbreiden op ieder moment
  • Flexibele indeling: ruimtes zijn geheel naar uw wens in te delen, elke m2 wordt optimaal gebruikt
  • Flexibele levering: snel geleverd en geïnstalleerd, ook in schoolvakanties
  • Flexibele locatie: te plaatsen waar u wilt, ook op binnenplaatsen en schoolpleinen 

Totaaloplossingen en ontzorgen

U kunt zich op het geven van onderwijs blijven richten, Portakabin biedt een totaaloplossing voor uw tijdelijke klaslokalen en levert meer dan alleen vierkante meters. Wij kunnen alle aspecten van uw project beheren: van het uit handen nemen van de aanvraag van de omgevingsvergunning tot het leveren van meubilair, airconditioning en andere opties bij uw gebouw

Op tijd en binnen budget geleverd – gegarandeerd

Vaak weet u pas laat wat het uiteindelijke aantal leerlingen zal zijn het komende schooljaar. Portakabin denkt daarin met u mee en is in staat zeer snel te schakelen. Uw schoolgebouw wordt gegarandeerd op de afgesproken dag en tijd opgeleverd, binnen het door u gestelde budget. Portakabin is de enige leverancier van tijdelijke huisvesting die er daadwerkelijk een financiële compensatie tegenover zet, mocht er onverhoopt niet op de afgesproken dag opgeleverd worden.

Bekijk gerealiseerde projecten

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Portakabin u biedt, dan vertellen wij u daar graag alles over. Bekijk ook de case studies op onze website. Lees de verhalen en bekijk de foto’s! Dan weet u waarom zij kozen voor Portakabin!

 

 

 

 

 

Nieuws gerelateerd aan Portakabin modulaire gebouwen

Porta Mosana College maastricht

In 7 weken een schoolgebouw van twee verdiepingen

Stichting LVO / Porta Mosana College | Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs is een onderwijsorganisatie met zeventien ondernemende scholengemeenschappen voor voortgezet onderwijs in Limburg. In Maastricht is o.a. het Porta Mosana College gehuisvest, een scholengemeenschap bestaande uit vwo en tweetalig vwo, havo en vmbo.

Lees meer »

CSG De Lage Waard

Vraag: De Lage Waard is een Christelijke Scholengemeenschap voor vmbo, havo en vwo. “Het afgelopen jaar werden wij onverwacht geconfronteerd met een explosieve groei van het aantal leerlingen. “Die groei komt voornamelijk door mond-tot-mond reclame.

Lees meer »