Asona

Postbus 554
1422 ZB Uithoorn

Bezoekadres
C. Verolmelaan 75
1422 ZB Uithoorn

Telefoon: 020-6435850
Fax: 0297-522 225
E-mail: info@asona.nl

Geluiddempende materialen voor een optimale akoestiek
Goede akoestiek is essentieel voor de beleving en het gebruik van een ruimte. Of het nu gaat om een vergaderruimte, een restaurant, een concertzaal of de lobby van een hotel: in alle gevallen is de geluidsabsorptie bepalend. Asona heeft al ruim 35 jaar ervaring met de ontwikkeling van hoogwaardige akoestische bouwmaterialen die niet alleen zorgen voor een optimaal akoestisch klimaat in de meest uiteenlopende situaties, maar bovendien de uiterlijke aspecten van de ruimte respecteert.

 

 

 

Galm verminderen door geluidsabsorptie
De kern van onze oplossing ligt in de unieke combinatie van geluiddempend naadloos akoestisch pleister en een akoestische afwerking in de vorm van akoestisch spuitwerk in verschillende lagen. Onze materialen absorberen het geluid in specifieke frequentiegebieden en verminderen zo de galm die een hinderlijke akoestiek veroorzaakt. Afhankelijk van de toepassing, locatie en ondergrond gaan wij samen met u op zoek naar het beste geluiddempende materiaal.

Advies, applicatie en onderhoud
Onze specialisten zijn u graag van dienst bij de ontwikkeling van een nieuwe akoestiek. Wij leveren niet alleen de juiste geluiddempende materialen maar zorgen ook voor de applicatie en het onderhoud.

Nieuws gerelateerd aan Asona

Utrecht Onderwijscentrum Noordwestcluster | Akoestisch spuitwerk zorgt voor hoog gebruikscomfort

Projectleider Astrid van Trier kijkt terug op een mooi, maar ook bijzonder project. “Vaak bereiken akoestische plafondbestekken ons pas laat, wanneer tijdens de uitwerking blijkt dat geluidsabsorberende afwerking onontkoombaar is”, vertelt ze. “Echter, bij dit project had architect Ector Hoogstad Architecten al van meet af aan ideeën over de te nemen akoestische plafondmaatregelen.”

Lees meer »